Ett cypresshäck är vackert och frodigt, växer snabbt och kräver inget underhåll när det väl har etablerats. Leyland-cypressen är också tork- och värmetolerant och extremt anpassningsbar till oönskade platser. Detta vintergröna barrträd gör en vacker grön skärm eller ett fantastiskt exemplarträd. Spara dig själv stressen med att köpa nästan vilka träd som helst och köp Leyland Cypress trees online.

 

Formen på Leyland Cypress tenderar att vara mer enhetlig och stel och rundad i botten jämfört med konkurrenten Thuja Green Giant. Utbredningen av Leyland är också något bredare. Den har mörkgröna blad med en nyans av blått. Det fjällande lövverket faller ner för varje gren i ett försiktigt duggregn.

 

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Chamaecyparis?

 

Snabbväxande: Leylands kan lätt växa cirka 90 cm på ett år, även under ogynnsamma förhållanden!

Torka och värmetolerant: Dessa vintergröna växter tar värmen med lätthet. Du behöver inte heller stå ut med att vattna dina Leyland-cypresser!

Mjukt blad: Den icke-stickiga gröna är perfekt för familjer med barn och hundar!

Lågt underhåll: När de väl har etablerats kräver Leyland-träden inte mycket underhåll.

Utmärkt Privacy Tree: Denna cypress är ett av de bästa valen för en sekretessskärm eller häck. Den fungerar till och med som ett utmärkt vindskydd.

Se till att lämna utrymme på fastighetsgränsen så att dina träd kan växa. Plantera inte direkt på fastighetsgränsen eftersom de kommer att växa över gränsen till din grannes fastighet. Vi rekommenderar plantering minst 2 meter från din fastighetslinje. Besök vår hemsida för mer information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *